Nyomtatott dizájnos gumi 5cm fekete háromszög

Készleten 20,2 m
Otthonában hétfőn 22.07.
865 Ft
/ m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-9097

Részletek

Összetétel: 76% poliészter, 24% latex
Szélesség: 5 cm
Duktilitás: 105% ±10%

A sima nyomtatott dizájnos gumi puha anyagból készült, amely igen rugalmas, ami azt jelenti, hogy a nyújtás után is visszatér eredeti állapotába. A gumi nyúlása 105-110%. A gumit leggyakrabban ruházatban használják övhöz, lehetővé téve számukra, hogy a ruhadarabok helyükön maradjanak, például nadrágba, ruhába, szoknyába, kabátba. Szíjak és övek gyártására is alkalmas. Nálunk többféle színben és szélességben találsz gumikat. Méterenként vásárolható meg, az ár 1 folyóméterre vonatkozik.

Mind a nyomtató által használt tinta és maga az anyag is OEKO-TEX Standard 100 I. osztályú tanúsítvánnyal rendelkeznek (1992 óta az általános vizsgálati és tanúsítási rendszer textilipari termékek számára, annak tanúsítására, hogy a termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat).

Figyelmeztetés: Nyomtatáskor a gumi szélessége ± 10% -kal változhat.
Az ilyen típusú termékeket saját nyomtatónkban nyomtatjuk a Takoy központjában.


Hogyan varrjunk egy eredeti fürdőruhát

Hogyan varrjunk egy eredeti fürdőruhát
Itt az ideje a fürdőruháknak, és mivel minőségi fürdőruha anyagunk és dizájnos gumik széles választékával rendelkezünk, miért ne készíthetnénk belőlük egy eredeti fürdőruhát? Kombináld azonos vagy különböző mintájú, dizájnos guminkat a fürdőruhával, hogy egyedi darabot alkothass. Fürdőruha anyag: https://bit.ly/39gne2A #takoy #anyagok #varras #hogyvarrdmeg #varrunk #handmade #diy #howto #hogyan #varrdmeg#utasitas#furdoruha #egyreszerfurdoruhak #nyar #furdoruhaanyag #furdoruha#anyag
Termék értékelése:
Termék értékelése: