Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nyomtatott dizájnos gumi 5 cm egészség

Készleten 19,7 m
Otthonában kedden 13.06.
820 Ft / m Adóval
Végső ár HUF
m
Kod: NS-10910
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide
Nyomtatott dizájnos gumi 5 cm egészség

A sima nyomtatott dizájnos gumi puha anyagból készült, amely igen rugalmas, ami azt jelenti, hogy a nyújtás után is visszatér eredeti állapotába. A gumi nyúlása 105-110%. A gumit leggyakrabban ruházatban használják övhöz, lehetővé téve számukra, hogy a ruhadarabok helyükön maradjanak, például nadrágba, ruhába, szoknyába, kabátba. Szíjak és övek gyártására is alkalmas. Nálunk többféle színben és szélességben találsz gumikat. Méterenként vásárolható meg, az ár 1 folyóméterre vonatkozik.

Mind a nyomtató által használt tinta és maga az anyag is OEKO-TEX Standard 100 I. osztályú tanúsítvánnyal rendelkeznek (1992 óta az általános vizsgálati és tanúsítási rendszer textilipari termékek számára, annak tanúsítására, hogy a termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat).

Figyelmeztetés: Nyomtatáskor a gumi szélessége ± 10% -kal változhat.
Az ilyen típusú termékeket saját nyomtatónkban nyomtatjuk a Takoy központjában.


Hogyan varrjunk egy eredeti fürdőruhát

Itt az ideje a fürdőruháknak, és mivel minőségi fürdőruha anyagunk és dizájnos gumik széles választékával rendelkezünk, miért ne készíthetnénk belőlük egy eredeti fürdőruhát? Kombináld azonos vagy különböző mintájú, dizájnos guminkat a fürdőruhával, hogy egyedi darabot alkothass. Fürdőruha anyag: https://bit.ly/39gne2A #takoy #anyagok #varras #hogyvarrdmeg #varrunk #handmade #diy #howto #hogyan #varrdmeg#utasitas#furdoruha #egyreszerfurdoruhak #nyar #furdoruhaanyag #furdoruha#anyag