Nyeregszegecs csavar réz színű

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában csütörtökön 25.04.
285 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-12611

Színváltozatok

Átmérője: 1 cm
Hossza: 0,8 cm

Nyeregszegecs csavar - nélkülözhetetlen védelem a táskák és kézitáskák számára

Bemutatjuk a csavarszegecset, egy forradalmi kiegészítőt, amelyet kifejezetten a táskák és kézitáskák védelmére terveztek. Ez a praktikus eszköz ideális megoldás kedvenc kiegészítőid szépségének és tartósságának megőrzésére. Közvetlenül a táskák és kézitáskák aljára rögzíthető, így megbízható védelmet nyújt a kopástól vagy sérüléstől, ha a földre vagy más felületekre helyezzük e táskákat és kézitáskákat.


Miért válaszd a nyeregszegecs csavart:

1. Hatékony védelem: Ez a nyeregszegecs csavar hatékonyan védi a táskád vagy pénztárcád alját a karcolásoktól, szennyeződésektől és kopástól, meghosszabbítva kedvenc kiegészítőid élettartamát.

2. Könnyű felszerelés: A csavaros mechanizmusnak köszönhetően ennek a szegecsnek a felszerelése gyors és egyszerű. Nem igényel speciális szerszámokat vagy készségeket, így bármilyen táskára vagy pénztárcára könnyen felhelyezhető.

3. Kiváló minőség és tartósság: A kiváló minőségű anyagokból készült szegecs hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál, megvédve tartozékaidat a mindennapi használat során.

4. Sokoldalú kialakítás: Diszkrét és elegáns kialakítása a táskák és kézitáskák széles skálájához illeszkedik, biztosítva, hogy a védőszegecs ne befolyásolja a kiegészítők esztétikus megjelenését.

5. Felbecsülhetetlen értékű kiegészítő: Ez a nyeregszegecs nélkülözhetetlen kiegészítő mindazok számára, akik szeretnék táskáikat és kézitáskáikat kifogástalan állapotban tartani, függetlenül attól, hogy hol tárolják vagy hová teszik őket.

 Garancia a legjobb minőségért.

A nyeregszegecs több, mint egy praktikus kiegészítő - ez egy olyan beruházás, amely hosszú távon biztosítja kedvenc táskáid és kézitáskáid funkcionalitását. Válaszd ezt a terméket, hogy a kiegészítőid védve és stílusosan maradjanak, bárhol is találod magad velük.

Termék értékelése:
Termék értékelése: