Taft szatén piros színű

Készleten 36,5 m
Otthonában pénteken 26.04.
1 460 Ft
1 025 Ft / m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-10759

Színváltozatok

Összetétel: 100% poliészter
Szélesség:160 cm
Súly:120 g / m2

A taft szatén az erős és közepesen vastag szövet kategóriájába tartozik. Vászonkötés és sűrű szövés jellemzi, finom bordázattal. Jellemzője a színváltozatosság, a fénylő és sima felülettel az elülső oldalon és a matt vagy fémhatású felülettel a hátoldalon. A taft szatén elegánsnak és fényűzőnek tűnik, és valóban nagyon kellemes tapintású. Eredetileg a taft selyemből készült, de a poliészter- vagy nylonszál sokkal olcsóbban érhető el. Kombinálható stretch szaténunkkal, sifonnal vagy csipkével. Egy pólón is használható feltűnő részletként fodrok formájában, hogy feldobja az egyébként egyszerű darabot. A taft szatén nem átlátszó, ezért a szoknya alá nem szükséges a bélés.

A taft szatén nem rugalmas. A sztretch szaténjainkhoz képest a taft szatén merev és erős anyagnak minősül. Nem lágy esésű anyagról van szó, de ahhoz képest viszont remekül megtartja az alakját. Alkalmas estélyi ruhákhoz, menyasszonyi ruhákhoz és nagyobb volumenű szoknyákhoz, nyakkendőkhöz, csokornyakkendőkhöz. Dekorációs célokra is használhatjuk, mint például függönyök, asztalterítők, párnák, ágytakarók, esküvői dekorációk és hasonlók. A taft szatén csúszós, ezért célszerű az anyagot a varrás előtt összefércelni (kézi varrással összefogni), vagy a 2 réteget sűrűbben összetűzni gombostűvel.

A varráshoz mindig új, 70-es vagy 80-as méretű univerzális tűt javaslunk használni. Ajánlott az anyagot overlock vagy cikk-cakk öltéssel letisztázni. Csak alacsony hőmérsékleten, gőz használata nélkül vasalható. Ez nemkívánatos foltokat okozhat az anyagon.



Termék értékelése:
Termék értékelése:
Ehhez a termékhez ajánljuk megvásárolni: