Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Mosható kraft papír brown

Rating:
100% of 100
Készleten 3,0 db
Raktáron: 1 munkanap
Otthonában pénteken 10.02.
6810 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kod: NS-5852
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide
0 -- 0 -- 0
Méret: 150x100 ± 1 cm
Összetétel: cellulóz, szintetikus latex
Súly: 350 g/m2 ± 5%

A szövetet tekercsben küldjük, hogy a szállítás során ne sérüljön meg.

A mosható kraft papír olyan anyag, amely mosható és varrható is. Nem deformálódik, nem színeződik el és nem oldódik vízben. Latexet tartalmaz, ami tartóssá és rugalmassá teszi.
Kiváló alternatívája az állati eredetű anyagoknak és a műbőrnek. A kraft papírból készült kiegészítők modernnek, természetesnek és legfőképpen ökológikusak is..
A kraft papírt a divatszakmában és díszítőiparban használják. Kiváló táskák, hátizsákok, csomagolások, dobozok készítésére vagy könyvek, laptopok és naptárak borítóira. Ruházati textilcímkék készítésére is alkalmas. A kraft papírra lehet nyomtatni, laminálható, gravírozható és festhető is. Festheti textilfestékekkel, amelyek ellenállnak a mosásnak.
A kraft papírt VEGÁN BŐR-nek is hívják. Miért?
- mert ez egy papír, amely úgy néz ki, mint egy bőr, és tapintása szerint valódi bőrre hasonlít
- előállításához nem használnak állati eredetű összetevőket
- a gyártási folyamatban használt latex szintetikus
A kraft papírunk OEKO-TEX® Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik - amely a textilek káros anyagok jelenlétének tesztelésére vonatkozó garancia szimbóluma.


Hogyan készítsünk címkéket kraft papírból

Van egy nagyon egyszerű és eredeti ötletünk számodra, amellyel feldobhatod a terméked Az egyedi kraft papírból saját nyomtatású címkéket készíthetsz, amivel minden alkotást életre kelthetsz. Kraft papír: https://bit.ly/3xfCFkA #takoy #anyagok #varras #hogyvarrdmeg #varrunk #kraftpapir #kraft #papir #kraft #craft #handmade #diy #howto #hogyan #varrd meg #utmutato #cimkek #cimkekruhara

Hogyan készítsünk ringlit kraft papírból

Keltsd életre terméked egy olyan részlettel, amely megragadja a szemet A ringlik megkönnyítik a zsinórok átfűzését, és a kraft papír alátétjének köszönhetően erősebbek és eredetibbek is lehetnek. Kraft papír: https://bit.ly/3zbY4wv Ringli: https://bit.ly/3GJQlaK #takoy #anyagok #varras #hogyvarrdmeg #varrunk #kraftpapir #kraft #papir #kraft #craft #handmade #diy #howto #hogyan #varrdmeg #utmutato #ringli #ringliaruhara
Termék vélemények
  1. Quality
    100%
    nagyon jó minőségűnek tűnik

    Termékértékelés Daniela L.

    Posted on

Ehhez a termékhez ajánljuk megvásárolni: