Maradék - Sötétítő anyag/ blackout nature/természet

Otthonában kedden 18.06.
805 Ft
/ m Adóval
Kód: ZB-NS-13304

Részletek

Összetétel: 100% poliészter
Súly 200 ± 5 g / m2
Szélesség: 150 cm
Az anyag hátoldala fehér.

 A blackout egy sötétítő szövet, amely például függönyökhöz használható. Specifikus, mivel három rétegből áll - fehér rétegből, fekete rétegből, színes rétegből. A függönyök használat esetén a szövet három rétegen keresztül korlátozza a napfény és a hő bejutását a helyiségbe, és részben csillapítja a kívülről érkező zajt. Az anyag nagyon népszerű a gyerekszobák, nappalik, hálószobák függönyeinek varrásához... Ne felejtsd el megnézni a függönyök varrásához szükséges függönyráncoló szalagok, behúzó szalagok kínálatát.

Hogyan varrjuk meg a sötétítő anyagot:

A varráshoz mindig új, 70-es vagy 80-as univerzális tűt ajánlunk, a varrandó anyagok vastagságától függően (minél vastagabb a réteg, annál nagyobb a szám). Az anyagot ajánlott overlockkal átvarrni. Ha háztartási varrógéppel varrunk, használjunk overlock vagy cikkcakk öltést.
A szövetet 10 métertől tekercsben szállítjuk ki, hogy a szállítás közbeni sérülések megelőzése érdekében megvédjük őket. A megrendelés egyedi elbírálása esetén a csomagolás változtatásának jogát fenntartjuk.
Termék értékelése:
Termék értékelése: