Maradék - Pliszírozott jersey Punto di Roma retro tulipánok ősz

Otthonában csütörtökön 27.06.
965 Ft
/ m Adóval
Kód: ZB-NS-11695

Részletek

Összetétel: 97% poliészter, 3% elasztán
Súly: 250 g/m2 ± 5%
Szövet szélessége: 155 ± 5 cm a termék maximális hossza, a méterárut a szabás szélességének megfelelően kell megrendelni.

Ezt a textilanyagot széthúzott állapotban áruljuk, ahol 1m széthúzott állapotban = 0,5m összehajtott állapotban.


Az anyag OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Punto di Roma, külföldön Ponte di Roma néven is emlegetik a duplán kötött jersey-t , amely egy specifikus típusa. Poliészterből és elasztánból készült. Kellemes, nagyobb grammsúlyú anyag, amely vastagabbnak érződik, mint a jersey. Hátoldala és elülső oldala sima és csúszós, és többféleképpen felhasználható.

A Punto di Roma egy erősebb anyag, amely szélességében rugalmas, és ezért különösen alkalmas olyan modellek varrására, mint a ruhák, szoknyák, kabátok, kardigánok vagy könnyű tavaszi vagy őszi kabátok. Nagyon népszerű a melegítőfelsők és az otthoni tréningruhák esetében is.

A Takoy-nál egy egyedülálló terméket készítettünk kedvező áron, amely az eredeti nyomtatott és plisszírozott Punto di Roma. Különösen alkalmas női szoknyákhoz és ruhákhoz. A kombináláshoz alkalmas a funkcionális bordás passzé ugyanolyan mintával a kínálatunkból. Az anyag erősebb, de nagyon enyhén rugalmas, és ideálisan varrható overlock öltéssel vagy cikk-cakk öltéssel, 75-90-es vastagságú stretch tűvel, a megvarrandó anyagok teljes vastagságától függően.

Termék értékelése:
Termék értékelése: