Maradék - Fehér organza

Otthonában kedden 18.06.
150 Ft
/ m Adóval
Kód: ZB-NS-13883

Részletek

Összetétel: 100% poliészter
Súly: 45 g/m2
Szélesség: 155±5 cm

 Organza - egy sokoldalúan felhasználható, egyszerű, átlátszó anyag.

Organzánk az időtlen elegancia és a könnyedség szinonimája. Ezzel a 45 g/m2 súlyú és 155 cm széles, 100% poliészter anyaggal légies és áttetsző lesz a projekt. Legyen szó elegáns ruhadarabokról vagy finom belső drapériákról, organzánk tökéletes választás gyönyörű, könnyű alkotások létrehozásához, amelyek szemet és tapintást gyönyörködtetőek.

Miért érdemes az organzát választanod?

Könnyedség és elegancia: Az organza áttetsző és könnyű textúrája elegáns és légies megjelenést kölcsönöz anélkül, hogy feláldoznád az anyag erősségét és tartósságát.

Lélegzőképesség: A meleg nyári napokra vagy réteges öltözködésre alkalmas organza kiváló légáteresztő képességet és kényelmet biztosít.

Széles felhasználási terület: Könnyedsége ellenére az anyag tökéletesen megtartja az alakját, és kiválóan alkalmas ruhákhoz vagy ruhadarabokhoz, ahol szükség van a térfogat kialakítására. Drapériákhoz és más dekorációs projektekhez is alkalmas, az organza rugalmasságot és kreativitást kínál a felhasználás során.

Egyszerű és olcsó, de mégis tökéletes:

Egy szuper árért egy sokoldalúan felhasználható terméket kapsz. Tapasztald meg a Takoy organzájával való varrás nyújtotta örömöt.

Termék értékelése:
Termék értékelése: