Karácsonyi dekorációk

Hogyan varrjunk karácsonyi díszeket 

az eredeti panelünkből

1





Ki ne szeretné a karácsonyt? Otthon, otthonosság, nyugalom, családi hangulat és persze a karácsonyfa. Mit szólnál ahhoz, ha idén eredetileg kézzel készített díszekkel díszítenéd fel a fádat?

Az egész családot bevonhatod és együtt élvezhetitek a családi hangulatot már most. Van egy egyedi panel, amelyet megrendelhetsz a weboldalunkon. Az összes eredeti, imádnivaló karácsonyi dísz egy panelre van nyomtatva. Csak annyit kell tenned, hogy kivágod a panelt és összevarrod az egyes díszeket. Nagyon könnyű megcsinálni, és ha nem hiszel nekünk, akkor nézd meg a rövid fényképes vagy videós bemutatónkat.

Gyártási idő: 10 db 40- 60 perc alatt

Nehézség: kezdőknek is alkalmas

 

Szükségünk lesz:

 

Szövet

Az anyag, amelyre díszeinket nyomtatjuk, kiváló minőségű pamut standard. Ez egy természetes pamutszövet, sima szövésű. A pamut standard nagyon könnyen varrható otthoni varrógéppel, így még a kezdők is tudnak vele dolgozni.

 

1. Készítsd elő a panelt a karácsonyi díszekkel és jó minőségű ollót, amely könnyen kezelhető.

2

 

2. Vágjuk ki a díszeket.

3

 

3. Vágjuk le a szalagokat. 28 cm hosszú szalagot választottunk.

4

 

4. Tűzd a szalag széleit a dísz előlapjához, többször átvarrva őket, hogy biztosan jól tartson!

5

6

 

5. Helyezzük egymás mellé ugyanazt a karácsonyi dísz motívumot, tűkkel illesszük össze őket, és varrjuk körbe a hátoldalon. Körülbelül 0,5 cm-re a szélétől varrjuk meg, hagyva egy lyukat a megfordításhoz.

7

 

6a széleket körös-körül kb. 2 mm-re vágjuk. Néhány helyen bevágásokat is készítünk, hogy szebb vonalat adjunk a karácsonyi díszünknek, amikor megfordítjuk.

8

 

7. Fordítsuk ki a díszünket a szín oldalára.

9

 

8. Töltsük meg a díszt töltőanyaggal.

10

11

 

9. A díszítés kihagyott nyílását varrjuk össze.

12

13

 

Így könnyű lesz megvarrni az összes díszt a fán Minden panel tíz eredeti karácsonyi díszt tartalmaz.

14

 

Ha tetszenek, akkor ne habozz, és rendelj meg többet, és ha szeretnéd tökéletesen befejezni karácsonyi dekorációdat, rendelhetsz ugyanezzel a motívummal nyomtatott szövetet is, amelyet karácsonyi terítőként használhatsz.

15

 

Csodálatos és pihentető karácsony előtti felkészülést kívánunk.





Hogyan varrjunk karácsonyi dekorációkat

Hogyan varrjunk karácsonyi dekorációkat
Itt egy egyedi panelt találsz, amely tele van imádnivaló festett karácsonyi díszekkel. Csak vágd ki, varrda meg és töltsd meg őket. Készíts eredeti karácsonyi dekorációt az anyagjainkal.