Fogazott cipzár Sarah bontható 5mm - fehér 48 cm

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában hétfőn 22.07.
800 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-14276

Részletek

Hossza: 48 cm, Szélesség: 5 mm

Fogazott cipzár bontható - funkcionális és stílusos kiegészítője az öltözékednek.

Az általunk kínált fogazott, bontható cipzáraink a funkcionalitás és a stílus kombinációját kínálják ruháid számára. Ezek a cipzárok többféle hosszúságban és színben kaphatók, és gyakran használják őket kabátokon, melegítőfelsőkön és más ruhadarabokon. A bontható cipzár azt jelenti, hogy a két oldal szétválasztható, amikor a cipzárat lehúzod.

Főbb jellemzőik:

Többféle hosszúság: Cipzáraink többféle hosszúságban kaphatók, így megtalálhatod a legjobb megoldást az adott projekt vagy javítás számára.

Megbízható mechanizmus: A bontható, fogazott cipzárakat úgy terveztük, hogy megbízhatóak és tartósak legyenek, így biztosítva a ruhadarabok hosszú élettartamát.

Színválaszték: Választékunkban megtalálod a színek széles skáláját, így könnyen kiválaszthatod a stílusodhoz és dizájnodhoz leginkább illőt.

A fogazott, bontható cipzárjainkkal praktikus elemeket adhatsz kabátjaidnak, zakóidnak és más ruhadarabjaidnak, ezzel biztosítva a kényelmet és stílust. Legyen szó egy új projektről vagy egy meglévő ruhadarab javításáról, cipzáraink segítenek a tökéletes eredmény elérésében.

Célunk, hogy olyan textilipari megoldások álljanak rendelkezésedre, amelyekkel kifejezheted stílusodat és igényeidet. Rendeld meg még ma a fogazott, bontható cipzárainkat, és hangsúlyozd ki ruháidat megbízható és stílusos módon.


CIPZÁROK ⎹ @TakoyHU

CIPZÁROK ⎹ @TakoyHU
Az inspirációt a videóban találod meg
Termék értékelése:
Termék értékelése: