Fém övcsat 40 mm ezüst

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában szerdán 19.06.
815 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-12642


Színváltozatok

Részletek

Hossza: 40 mm

Fém övcsatok darabokban kaphatók - elegáns és funkcionális megoldást kínálva az övek rögzítésére.

Fém övcsatunk a megfelelő tartozéka övének, amely nemcsak megbízható rögzítést, hanem elegáns megjelenést is biztosít. Ezt a praktikus csatot úgy terveztük, hogy övcsatként használható legyen, és könnyen hozzáigazítható a különböző típusú övekhez, függetlenül attól, hogy azok tömör anyagból, a kínálatunkban található hímzett hevederekből, vagy a kínálatunkban található egyszínű vagy dizájnos gumiból készültek. Az övcsat három stílusos színben kapható: arany, ezüst és matt fekete változatban.

Fő jellemzői:

Funkcionális megbízhatóság: Fém övcsatunk a megbízhatóság hangsúlyozásával készült, biztosítva, hogy az öved biztonságosan rögzítve maradjon.

Elegáns megjelenés: A fémcsat funkciója mellett elegáns és eredeti megjelenést is kölcsönöz az övnek.

Sokoldalú felhasználás: Különböző övtípusokhoz és anyagokhoz alkalmas, így ez egy sokoldalú kiegészítőként használható.

Fém övcsatunkkal könnyedén testre szabhatod az övedet a stílusodnak és igényeidnek megfelelően. Ez egy apró, de jellegzetes részlet, amely feldobja öltözékedet.

Célunk, hogy praktikus és stílusos kiegészítőket biztosítsunk számodra a varrása örömére.  Kíváncsiak vagyunk a stílusra és az igényekre. Rendeld meg ma fém övcsatunkat, és adj megoldást a mindennapi eleganciára.

Termék értékelése:
Termék értékelése: