Felvasalható folt űrhajós

Rating:
(1)
100% of 100
Készleten több mint 50,0 db
Otthonában csütörtökön 07.03.
1 830 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-13920
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide
Dimenzió: 17x17 ± 1 cm

Felvasalható folt - Szépítsd vagy javítsd meg ruháidat nagyon egyszerűen.

Az általunk kínált felvasalható foltok egy szórakoztató és kreatív módja annak, hogy személyes stílust és eredetiséget kölcsönözzön, ahol ruháidat és textilprojektjeidet egyedivé teheted. Ezek az apró, de merész hímzett vagy csillogó képekkel ellátott vasalófóliával ellátott képek gyors és egyszerű módja a ruházaton lévő kisebb sérülések javításának vagy maga a ruha feldobásának.

Fő jellemzői:

Könnyen alkalmazható: a vasalható foltok könnyen felvasalhatók a ruhákra vagy más textíliákra vasalóval. Csak rövid időbe telik, és máris kész az újszerű megjelenés.

Kreatív lehetőségek: Kínálatunkban különböző motívumok és stílusok találhatók, a hímzett virágoktól a csillogó flitterekig, amellyel egyedi személyiségedet fejezheted ki.

Különböző projektcélokra alkalmas: használd a vasalható foltokat pólók, táskák, nadrágok, sapkák és más textíliák feldobására.

Tartósság és minőség: A vasaló foltjaink kiváló minőségű anyagokból készültek, hogy még sok mosás és viselés után is kitartsanak az öltözéken.

Vasaló foltjainknak segítségével gyorsan és egyszerűen felvillanyozhatod és különlegessé varázsolhatod ruháidat. Akár kreatív tervező vagy barkácsoló vagy, vasalóinkkal olyan egyedi megjelenést hozhatsz létre, amely mindig kiemelkedik a többi közül.

Célunk olyan kreatív eszközöket biztosítani neked a textilprojektekhez, amelyek inspirálnak, és lehetővé teszik, hogy kifejezhesd személyes stílustervezésedet. Rendeld meg még ma a vasaló foltjainkat, és máris életre keltheted textíliáidat egyetlen egyszerű vasalással.

Termék vélemények
  1. Quality
    100%
    egyszerűen alkalmazható felvasalható matricák

    Termékértékelés Nancy S.

    Posted on

Termék értékelése:
Termék értékelése: