Felvasalható folt flitteres szív arany

Készleten több mint 50,0 db
Otthonában szerdán 03.04.
415 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-12742
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide

Színváltozatok

Dimenzió: 6,3x6cm

  Felvasalható folt - Szépítsd vagy javítsd meg ruháidat nagyon egyszerűen.

Az általunk kínált felvasalható foltok egy szórakoztató és kreatív módja annak, hogy személyes stílust és eredetiséget kölcsönözzön, ahol ruháidat és textilprojektjeidet egyedivé teheted. Ezek az apró, de merész hímzett vagy csillogó képekkel ellátott vasalófóliával ellátott képek gyors és egyszerű módja a ruházaton lévő kisebb sérülések javításának vagy maga a ruha feldobásának.

Fő jellemzői:

Könnyen alkalmazható: a vasalható foltok könnyen felvasalhatók a ruhákra vagy más textíliákra vasalóval. Csak rövid időbe telik, és máris kész az újszerű megjelenés.

Kreatív lehetőségek: Kínálatunkban különböző motívumok és stílusok találhatók, a hímzett virágoktól a csillogó flitterekig, amellyel egyedi személyiségedet fejezheted ki.

Különböző projektcélokra alkalmas: használd a vasalható foltokat pólók, táskák, nadrágok, sapkák és más textíliák feldobására.

Tartósság és minőség: A vasaló foltjaink kiváló minőségű anyagokból készültek, hogy még sok mosás és viselés után is kitartsanak az öltözéken.

Vasaló foltjainknak segítségével gyorsan és egyszerűen felvillanyozhatod és különlegessé varázsolhatod ruháidat. Akár kreatív tervező vagy barkácsoló vagy, vasalóinkkal olyan egyedi megjelenést hozhatsz létre, amely mindig kiemelkedik a többi közül.

Tipp: Azt javasoljuk, hogy a felvasalható foltokat erősítsd meg varrással, hogy a mosás során ne váljanak le.

Célunk olyan kreatív eszközöket biztosítani neked a textilprojektekhez, amelyek inspirálnak, és lehetővé teszik, hogy kifejezhesd személyes stílustervezésedet. Rendeld meg még ma a vasaló foltjainkat, és máris életre keltheted textíliáidat egyetlen egyszerű vasalással.

Termék értékelése:
Termék értékelése: