Felvarrható fényvisszaverő sáv 2 cm

Készleten több mint 50,0 m
Otthonában hétfőn 29.04.
210 Ft / m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-12607
Szélesség: 2 cm

Fényvisszaverő szalag a Takoy-tól: Nagyobb láthatóság és biztonság

Amikor biztonságról és dizájnról van szó, a Takoy webáruházban csak a legjobbat kínáljuk neked. Szeretnénk bemutatni a fényvisszaverő szalagunkat, amely felvarrható - felbecsülhetetlen értékű társ mindazok számára, akik a praktikum és a stílus kombinációját keresik.

A Takoy fényvisszaverő szalag / sáv előnyei:

Magas láthatóság: A fényvisszaverő szalagokat a legmagasabb biztonsági szempontból terveztük. Jellegzetes fényvisszaverő felületüknek köszönhetően hatékonyan visszaverik a szembejövő autók fényét, így kedvezőtlen fényviszonyok mellett is jó láthatóságot biztosítanak.

Tartós anyag: Csak a legtartósabb anyagokat választottuk a szalagok gyártásához. Ezáltal fényvisszaverő szalagjaink ellenállnak a kopásnak, az időjárás viszontagságainak, és hosszú távon megőrzik tulajdonságaikat.

Rugalmas felhasználás: A szalagot úgy terveztük, hogy könnyen és gyorsan felvarrható legyen különböző ruhadarabokra és kiegészítőkre. Legyen szó kabátról, pulóverről, táska vagy hátizsák felrakásáról, bármilyen időjárás esetén biztosítja a fényvisszaverődést és a maximális láthatóságot a sötétben.

Rövidáru a Takoy-tól: Mint webáruház, amelynek középpontjában saját magunk által tervezett és nyomtatott, és egyedülálló tervezésű méteráru anyagokat kínálunk nektek, büszkék vagyunk rövidáru-kollekciónkra, amely olyan célszerű termékeket is tartalmaz, mint ez a fényvisszaverő szalag.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a biztonságot egy rendkívüli dizájnnal kombináld. A Takoy webáruházban nemcsak dizájnos anyagokat találsz, hanem olyan praktikus kiegészítőket is, amelyek növelik a biztonságodat. Rendeld meg még ma.

Termék értékelése:
Termék értékelése: