Exkluzív pamut PANEL 160x120 - mérföldkő takaró egerek országa

Készleten 2,0 db
Otthonában hétfőn 22.07.
7 020 Ft
/ db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NT-1569

Részletek

Összetétel: 100% pamut
Súly: 130 g/m2 anyag
Szélesség: 160x120 ±2 cm
Digitális nyomtatás, az anyag belső felülete fehér színű.

Az exkluzív pamut egy természetes pamutszövet atlaszkötéssel - ezért is hívják pamut szaténnak. A pamut szatén elnevezés miatt azonban az anyagot sokan összetévesztik a poliészter szaténnal, és szinte semmi köze sincs hozzá. A pamut szatén valóban az egyik legjobb minőségű természetes szövet 100% pamuttartalommal. Pamutszálakból készült szövet, amelyet érlelt pamutbimbókból nyernek. Légáteresztő és nedvszívó, rugalmatlan, könnyebb súlyú anyag, ami nagyon kényelmes viselet biztosít, ugyanakkor rendkívül tartós anyag, ami kevés karbantartást igényel.

A prémium pamuttal ellentétben (szintén finom pamut szatén atlaszkötéssel), az exkluzív pamut anyagunk az exkluzív kollekciónkba tartozik, mivel a gyártás utolsó lépésében az anyagot még puhítsák/lágyítsák és a legjobb minőségű digitális nyomtatással van ellátva a világon, ahol extra tartós ökológiai festékeket használnak

Maga a panel bélelhető minkyvel vagy báránybunda műgyapjú utánzattal/sherpával, és belső rétegnek viszont vatelint is használhatunk. A mérföldkő takaró ideális fényképek készítéséhez és a baba életkorának dokumentálásához, valamint játszószőnyegként, babakocsiba alátétként vagy nyári szőnyegként is használható. A panel játékokat is tartalmaz, amelyekkel könnyedén megjelölheted a napokat, heteket és hónapokat, amikor a kisgyermeked örökíted meg egy fényképpel.


HOGYAN KÉSZÍTHETSZ MÉRFÖLDKŐ TAKARÓT JÁTÉKOKKAL

HOGYAN KÉSZÍTHETSZ MÉRFÖLDKŐ TAKARÓT JÁTÉKOKKAL
Varrj velünk egy eredeti mérföldkő takarót. Itt gyönyörű mérföldköves takarókat találsz új méretekben és eredeti mintákban, amelyeket te is elkészíthetsz.
Termék értékelése:
Termék értékelése: