Elasztikus csipke 15 cm fekete

Készleten több mint 50,0 m
Otthonában szerdán 03.04.
1 040 Ft / m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-12622
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide

Színváltozatok

Összetétel: 90% poliamid, 10% elasztán
Szélesség: 15 cm

A Takoyban az exkluzív elasztikus csipkék olyan színválasztékát fedezhet fel, amelyek az aktuális divatirányzatot képviselik. A 15 cm széles csipkét méteráruként áruljuk. Kiválóan alkalmas luxus fehérneműkhöz, ruhakiegészítőkhöz, szoknyákhoz, blúzokhoz, valamint díszítésekhez, amellyel elegáns hatást érhetünk el. Rendkívül elasztikus, nem karcoló, puha és lágy tapintású.

A megfelelően kiválasztott technológiai folyamat a varrásnál lehetővé teszi a csipke hosszú távú funkcionalitását.

Így varrj csipkét elasztánnal: A rugalmas anyagokhoz 75-90-es méretű, lekerekített hegyű STRETCH tű használatát javasoljuk. Rugalmasságának megőrzése érdekében ideális overlock varrógéppel varrni, de univerzális gép segítségével cikkcakkot, Z-öltést vagy overlock öltést is használhat.

Tipp1:  A csipke esetében türelemre és precízségre van szükség. Ezért javasoljuk, hogy a csipke varrása során egy egyszerű papírcsíkot használj az anyag átvarrásakor, amivel megkönnyíted a felső és alsó réteg összeillesztését. Ezután tépd el egyszerűen, de óvatosan a papírt.

2. tipp: Varrás előtt ne felejtsd el mindkét részt jól rögzíteni. Ennek köszönhetően elkerülhető a felesleges öltések kibontása, átvarrása és az anyag károsodása. Az anyagcsipesz használata megkönnyítheti a varrást, sokkal jobban rögzíti az anyagot mint a gombostű használata.

Termék értékelése:
Termék értékelése: