Elasztikus bársony gumiszalag 4 cm fekete

Készleten több mint 50,0 m
Otthonában szerdán 03.04.
830 Ft / m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-12577
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide

Színváltozatok

Szélesség: 4 cm

Elasztikus bársony gumi - a luxus és a kényelem egy az egyben, többféle színben, a legjobb áron.

Az elasztikus bársony gumi a luxus és a kényelem tökéletes kombinációját kínálja minden textiltermék kedvelőjének. Ezek a gumik egyszerre fényűzőek és csillogóak, a finom bolyhok pedig rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak. Ideálisak minden olyan ruhadarabhoz, ahol a gumi rész látható, hozzájárulva ezzel a gyönyörű és fényűző megjelenéshez.

Fő jellemzők:

Fényűző bársony megjelenés: Az elasztikus gumink csillogó kivitelű és finom bolyhokkal rendelkezik, ami kivételesen fényűzővé teszi őket.

Puha és kényelmes viselet: A bársony gumi rendkívül kellemes érzetet nyújt viselésekor.

Sokoldalú felhasználás: Tökéletes olyan ruhadarabokhoz, ahol a gumi látható, például ruhákhoz, szoknyákhoz, nadrágokhoz, fehérneműkhöz vagy különböző felsőruhákhoz.

Különböző színek: Többféle színben kínáljuk, így könnyen hozzáigazíthatod az ízlésedhez.

Az elasztikus bársony gumi segítségével bármilyen ruhadarabot elegánssá és fényűzővé varázsolhatsz. Legyen szó saját varrási projektjéről vagy meglévő ruha felújításáról, ez a gumi új külsőt kölcsönöz ruhadarabjaidnak, amit imádni fogsz.

Célunk, hogy olyan textiltermékeket kínáljunk, amelyek ötvözik a minőséget, a stílust és a kényelmet. Rendelje meg elasztikus bársony guminkat még ma, és máris elkezdheti luxussá varázsolni ruháit és projektjeit. Kérjük, látogasson el weboldalunkra, ahol számos kiszerelésben elérhetőek.

Termék értékelése:
Termék értékelése: