Műbőr sötétszürke

Rating:
(1)
100% of 100
Készleten 1,7 m
Otthonában szerdán 17.07.
3 700 Ft
/ m Adóval
Végső ár HUF
m
Kód: NS-1807


Színváltozatok

Részletek

Súly: 470 g/m2 ± 5 %, 0,80 mm ± 0,05 mm
Összetétel: 100% PVC, Base - PESSzélesség: 140 cm ± 2cm
Az ökobőr (műbőr) nem öntapadós.
 Az anyagot tekercsben küldjük, hogy a szállítás során ne sérüljön meg.

Öko-bőr - egy modern és sokoldalú alternatíva az otthoni és divatprojektjeihez.

Ismerkedjen meg az öko-bőrrel, más néven vegán bőrrel, egy kiváló minőségű szintetikus anyaggal, amely a valódi bőr esztétikáját és praktikusságát kínálja anyagi kompromisszumok nélkül. A poliuretán bevonattal ellátott öko-bőr, más néven műbőr, tökéletes választás a bútoroktól a divatig számos felhasználási területre, stílusos és tartós anyagot hozva bármilyen projektbe.

Miért érdemes az öko-bőrt választani?
1. Sokoldalú felhasználhatóság: Akár kanapék, ágyak, étkező- vagy irodai székek megjelenését szeretnéd felfrissíteni, az ökobőr egy csipetnyi eleganciát és kényelmet kölcsönöz nekik. Ideális továbbá fotelekhez, kanapétáskákhoz, kézitáskákhoz és noteszgépekhez.
2. Strapabíróság és ellenálló képesség: Az ökobőrt úgy tervezték, hogy ellenálljon a mindennapi használatnak és évekig megőrizze gyönyörű megjelenését, így praktikus választás bútorok és divatkiegészítők számára.
3. Könnyű karbantartás: A valódi bőrrel ellentétben az ökobőr nem igényel különösebb karbantartást és könnyen tisztítható, így egyszerűen ápolhatja kedvenc darabjait.
4. Környezetbarát választás: Mivel szintetikus anyagokból készül, az ökobőr alternatívát kínál a hagyományos bőrrel szemben, anélkül, hogy szükségtelenül állati eredetű termékeket használnának fel.
5. Stílusos és modern: A színek és textúrák gazdag palettájával az ökobőr lehetővé teszi a különböző tervezési elképzelések megvalósítását, modern és stílusos elemet adva bármely belső térnek vagy ruhásszekrénynek.

Maximális minőségi garancia
Öko bőrünk a részletekre, a minőségre és a fenntarthatóságra való odafigyeléssel készült, így biztosítva, hogy olyan terméket tudj megvásárolni, amely minden tekintetben felülmúlja az elvárásokat. Akár otthonod felújítását tervezed, akár egyedi divatdarabokat szeretnél készíteni, az ökobőr stílusos választás, amely ötvözi a funkcionalitást és a használhatóságot.
Termék vélemények
  1. Quality
    100%
    csodálatos színek és minták

    Termékértékelés Mária D.

    Posted on

Termék értékelése:
Termék értékelése: