Csillogó kötött pamutzsinór lurexszel 7mm prémium fekete

Készleten több mint 50,0 m
Otthonában kedden 23.04.
320 Ft
Végső ár HUF
m
Kód: NS-10230

Színváltozatok

Kötött pamutzsinór lurexszel 7 mm átmérőjű. A zsinór alkalmas melegítőnadrág, rövidnadrág, melegítőfelső, táska és kézitáska esetében is.

Elegáns pamut zsinór lurexszel - Tökéletes kiegészítő a varráshoz.

A tökéletes zsinórt keresed, hogy egy csipetnyi eleganciát varázsolj a projektjeidhez? Pamut lurex zsinórunk a megfelelő választás, amely a minőséget a csillogással ötvözi az egyedi megjelenés érdekében.

A termék legfontosabb jellemzői:

Anyag: Kiváló minőségű pamut lurexszel gazdagítva csillogást és eleganciát kölcsönöz a zsinórnak.

Átmérő: Masszív, 7 mm átmérővel rendelkezik, amely garantálja a hosszú élettartamot és a funkcionalitást a legkülönbözőbb felhasználási területeken.

Sokoldalúság: Ideális melegítőnadrágokhoz, rövidnadrágokhoz, melegítőfelsőkhöz, de táskák vagy kézitáskák kiegészítőjeként is.

Dizájn: Ez a zsinór nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó, alkalmas a részletek kiemelésére és a termékek luxus megjelenésének fokozására.

Mint az általad választott szakértő anyag- és rövidárú webáruház, elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsuk a varráshoz kapcsolódó igényeidhez. Pamut lurex zsinórunk a funkcionalitás és az esztétikum tökéletes keveréke. Fedezd fel a szépséget és a minőséget egyben ezzel a kivételes termékkel!

Hogyan kombinálhatod ezt a zsinórt lurexszel: Mindenképpen nézd meg egyszínű vagy az egyedi szerző aranyszitanyomással ellátott, profi minőségű jersey szekciónkban található anyagokat is.

Tipp: Ne feledkezz meg a ringliről, amely a zsinór felfűzésére szolgál, és professzionális jelleget kölcsönöz az öltözékednek. Ha a zsinórt makramé technikához szeretnéd használni, tartsd szem előtt, hogy ezt a zsinórt nem lehet szétfésülni.

Termék értékelése:
Termék értékelése: