Cipzár Sarah vízálló két futóval 5 mm - mangó 85 cm

Készleten 43,0 db
Otthonában szerdán 03.04.
1 090 Ft / db Adóval
Végső ár HUF
db
Kód: NS-12063
Értesítsen, ha nagyobb mennyiség érkezik, mint amennyi jelenleg raktáron van Kattints ide
Hossza: 85 cm, Szélesség: 5 mm

Vízálló cipzár két futóval - kitűnő funkcionalitás és védelem a ruházatodban. Különböző színek, szuper árak.

A két futóval ellátott vízálló cipzárjaink ideális megoldást jelentenek a kényelem és az eső elleni védelem biztosítására. Ezek a cipzárak speciális vízálló bevonattal rendelkeznek, és többféle hosszúságban és színben kaphatók. Széles körben használják őket kabátokon, dzsekiken, melegítőfelsőkön és más típusú felsőruházaton.

Fő jellemzői:

Vízálló védelem: A cipzárakat úgy terveztük, hogy vízállóak legyenek, így biztosítva, hogy a cipzár ne vizesedjen be, és te még esős időben is szárazon maradj. Ezt értékelni fogod a szabadtéri ruházatodon a kirándulásaid során.

Többféle hosszúság: A különböző hosszúságú cipzárakkal megtalálod a megfelelő megoldást az adott projektedhez.

Két futó: A cipzáron lévő két futó biztosítja, hogy hosszú kabátok vagy dzsekik esetén egyszerűen kinyithatod a cipzár alját, így kényelmesen járhatsz.

Színválaszték: Széles színpalettánk lehetővé teszi, hogy olyan színválasztékot választhass, amely tökéletesen illeszkedik stílusodhoz és öltözéked kialakításához.

Vízálló, kétfutós cipzárjainkkal a kiváló funkcionalitást a zord időjárás elleni védelemmel kombinálhatod. Akár egy új projektet tervezel, akár egy meglévő ruhát javítasz, cipzárjaink segítenek a tökéletes eredmény elérésében.

Célunk, hogy olyan textilipari megoldások álljanak rendelkezésedre, amelyek megkönnyítik számodra a varrást. Rendeld meg még ma a vízálló kétfutós cipzárunkat, és védd meg magad az esőtől stílusosan és kényelmesen.


CIPZÁROK ⎹ @TakoyHU

CIPZÁROK ⎹ @TakoyHU
Az inspirációt a videóban találod meg
Termék értékelése:
Termék értékelése: